Ce este Shopify?

Shopify este o platformă comercială care permite oricui să creeze un magazin online și să-și vândă produsele.

Cum funcționează Shopify?

Fie că sunteți un mic producator de panificație și doriți să începeți să vă vindeți produsele, fie că sunteți muzician și doriți să vindeți cea mai recentă muzică compusă de dumneavoastră, sau dacă aveți o afacere consacrată și doriți să o treceți in mediul online, Shopify vă poate ajuta. Sute de mii de antreprenori din peste 175 de țări au încredere în Shopify pentru a-și vinde produsele.

Mai jos veți găsi diferitele produse sau servicii pe care le puteți vinde pe Shopify. Chiar dacă știți deja ce vindeți, lista de mai jos vă poate oferi câteva idei pentru alte servicii pe care le-ați putea vinde pentru a vă dezvolta afacerea.

Produse fizice: un produs fizic ar putea fi ceva pe care îl faceți manual, ceva pe care l-ați fabricat sau ceva care îl livrați clienților. Exemplele includ cornuri de patiserie, săpunuri aromate de baie, tricouri, cutii de cadouri, brânzeturi de vacă sau de oaie sau brățări artizanale pentru a numi doar câteva.

Produse digitale: aici putem include cărți electronice, șabloane de e-mail, șabloane de pagini web, descărcări audio, presetări foi de calcul, cursuri electronice, programe de calcultor sau modele de îmbrăcăminte

Servicii și consultața: fie că sunteți designer de interior, dentist sau psiholog, clienții dvs. pot rezerva online și puteți vinde consultații online sau şedințe la locația fizică.

Abonamente: dacă doriți să vindeți planuri de abonament, de exemplu dacă sunteți proprietarul unei sali de sport, puteți utiliza Shopify pentru a vinde abonamente; sau daca aveți un site web cu informații diverse sau specializate pe un anumit domeniu, puteti vinde continut premium pentru membrii speciali ai sitului dumneavoastră web.

Vacanțe, circuite turistice sau evenimente: firmele de turism sau relaționare pot vinde de la călătorii și aventuri la degustări de vinuri și ateliere practice. Dacă sunteți artist sau organizați un eveniment, puteți utiliza Shopify pentru a vinde biletele respective.

Cursuri și lecții: Clienții pot achiziționa, închiria și rezerva lecdumneavoastrăii de la dumneavoastră prin intermediul magazinului online.

Închirieri: companiile de închiriere se bazează pe servicii, chiar dacă ceea ce au de inchiriat este un produs fizic. Deci, dacă doriți să închiriați rochii, recuzită sau scule profesionale, de exemplu, puteți utiliza platforma Shopify.

De ce am nevoie pentru a începe să vând pe Shopify?

Pentru a începe să vindeți online cu Shopify, va trebui să vă creați site-ul web și să adăugați produse la acesta. Pentru a face oamenii să cumpere, trebuie sa va comercializați magazinul (să îl faceți cunoscut), astfel încât cumpărătorii să vă poată vizita site-ul și să afle despre marca și produsele dumneavoastră.